Administratiekantoor Duiven

Administratiekantoor DuivenOver het Administratiekantoor Duiven ben ik bijzonder tevreden

 

Ik gebruik dit blog om het een en ander te vertellen over het Administratiekantoor Duiven, waar ik sinds een tijdje goede ervaringen mee heb. Zoals je je misschien wel in kunt denken, heeft niet iedereen dezelfde talenten. Zo ben ik persoonlijk echt geen ster in de administratie. Je moet mij echt niet op de financiën zetten bijvoorbeeld, dat wordt voor mij echt een warboel. Ik kan van een jaaropgaaf bijvoorbeeld nog niet eens ontcijferd krijgen, dat is echt niet aan mij besteed. Ik snap het voor en het einde er echt niet van, en van het middenstuk heb ik echt al helemaal niks begrepen. Dit ter illustratie natuurlijk van de moeite die ik met de financiën heb.

 

Illustratie met het Administratiekantoor Duiven

 

Een andere illustratie betreft het feit dat ik bijna de belastingdienst op mijn dak had omdat ik de dingen volledig verkeerd ingevuld had. Het was natuurlijk totaal geen opzet van mijn kant, maar pure onkunde. Ik heb het gelukkig nog op tijd kunnen corrigeren en ben er met een waarschuwing af gekomen. Toen was echter wel duidelijk voor mij dat ik het Administratiekantoor Duiven echt zou moeten inschakelen. Het Administratiekantoor Duiven was me door een vriend aangeraden die er alleen maar positieve woorden over had – en ik moet zeggen dat ik hem gelijk heb kunnen geven. Al mijn ervaringen met dit kantoor zijn niets anders dan oprecht goed geweest en ze zijn heel helder in de communicatie, iets wat ik ook echt erg fijn vind.

 

Het Administratiekantoor Duiven geeft tips

 

En er zijn nog meer voordelen aan dit kantoor, namelijk dat ze me keer op keer van echt de beste resultaten voorzien en me altijd een helder overzicht geven van wat ik moet doen. Bovendien geven ze me echt tips met wat ik het beste zou kunnen doen in een bepaalde situatie.