Alarmsysteemexpert.nl voor een veilig pand

1 Veel bedrijfspanden zijn tegenwoordig niet meer goed beveiligd tegen inbraken. Hier ben ik achter gekomen na dat er een tijdje geleden is ingebroken bij mijn eigen pand en er veel is mee genomen. We maakten alleen gebruik van een camera maar die werd tijdens de inbraak kapot gemaakt waardoor de beelden niet eens duidelijk genoeg waren om er iets mee te kunnen. Hierdoor moest ik dus zo snel mogelijk op zoek naar een alarm en zo kwam ik uit bij Alarmsysteemexpert.nl. Dit is een website die al jaren lang gespecialiseerd is in het leveren van de beste beveiliging’s middelen.

Wat heb ik precies besteld?2

Ik heb een alarmsysteem besteld van het merk Hikvison besteld omdat deze erg gewild zijn tegenwoordig. Je krijgt bij een uitgebreid pakket namelijk veel waarde voor je geld. Denk aan een camera, bewegingssensor en ook bijvoorbeeld anti inbraak haakjes voor deuren of ramen. Dit krijg je allemaal bij een uitgebreid pakket voor weinig geld. Ik heb dit systeem echter niet zomaar gekocht. Ik heb eerst namelijk wat forums bezocht om er achter zien te komen wat nou de beste zijn. Na dat ik dit een beetje heb doorgelezen wist ik dus dat ik dit systeem moest gaan aanschaffen.

Snel besteld en de volgende dag al in huis.3

Op de website van Alarmsysteemexpert.nl  kon ik met een paar klikken op de muis al meteen bestellen. Ze hebben een i-deal betaling’s systeem waardoor het geld meteen overgeboekt wordt. Ook kan je dan nog je eigen lever datum uitzoeken. Ik heb bewust gekozen voor een levering met installatie aangezien ik zelf niet zo handig ben en geen tijd heb om dit te doen. Het systeem hangt er nu al redelijk lang in en ik merk nu al gelijk dat het een stuk veiliger is het geeft namelijk een fijn gevoel.