logo (8)Avast op virus.nl

Ik zocht naar avast op virus.nl omdat ik een goede virus programma wilden om mij te beschermen tegen virussen. Avast op virus.nl staat bekend om de goede kwaliteit en uitstekende service dus het was eigenlijk snel geregeld. Ik vind het belangrijk om mijn computer goed beschermd te hebben, omdat ik er veel van mijn werk op bewaar. Naast schrijver ben ik ook grafisch ontwerper en ben ik dagelijks met de computer in de weer. Na mijn opleiding als grafisch ontwerper was het moeilijk om werk te vinden. Ze leiden je goed op en je weet ontzettend veel, maar om een plaats in de markt te veroveren is nog best lastig. Na wat ondergewaardeerde baantjes besloot ik de stap te zetten om voor mijzelf te beginnen. Dit is ontzettend goed gegaan en ik heb mij vaak afgevraagd waarom ik dit niet eerder heb gedaan! Ik heb elke dag wel een betaalde klus nu, waardoor ik  makkelijk mijn maandelijkse lasten kan betalen. Als het zo doorgaat kan ik nog zeker jaren hier mee mij geld verdienen. Klant contact is vooral erg belangrijk, ik blijf altijd bezig met het zoeken naar klanten, die ik het liefst ook kan vasthouden voor vaste opdrachten. Dit is dan ook mijn werkwijze, ik wil een vast contact persoon worden voor veel bedrijven, waardoor de opdrachten regelmatig blijven binnen komen. Bovendien is een eenmalige opdracht voor een opdrachtgever niet altijd ideaal, veel bedrijven zijn laat met betalen of betalen niet. Waardoor je betrouwbaarheid ook af neemt.