Bedrijf ontwikkelen met Boot taaltrainingen

taalreis-florence-1100x340

Bij het bedrijf waar ik werk produceren wij producten die voornamelijk in Nederland geleverd worden. Sinds kort hebben wij gemerkt dat er steeds meer vraag is door bedrijven uit Zuid-Amerika, daarom gaan wij proberen om een nieuwe markt te betreden. Het personeel is redelijk goed in Engels, maar wij hebben gemerkt dat de bedrijven waarmee gewerkt worden niet helemaal goed zijn in Engels. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een goede oplossing

Taaltrainingen

logo_website_taaltrainingenBinnen het bedrijf hadden wij een aantal mensen die een klein beetje Spaans konden. Helaas was dit nog niet goed genoeg om in te zetten voor zakelijke contacten. Het in dienst nemen van een tolk leek ons ook overbodig en daarom zijn wij uitgekomen op de Boot taaltrainingen.

De Boot taaltrainingen zouden ervoor zorgen dat de twee werknemers hun eigen taak konden behouden, maar beter konden communiceren met de andere bedrijven. Deze werknemers hadden namelijk al de functie om te communiceren met de bedrijven.

vertaalbureau-boot-logo-grijs2Voordat zij zouden beginnen aan de taaltraining hebben wij eerst een afspraak gemaakt met het bedrijf. De eisen van de taaltraining zijn toen uitgelegd en de docent heeft toen uitgelegd dat alles mogelijk was. Er zijn eerst een aantal tests gedaan om het niveau te bepalen.

Nadat de trainingen waren afgerond konden de medewerkers aan de slag. Deze medewerkers werkten een stuk effectiever en de samenwerking met de bedrijven verliep heel erg goed. Er wordt op dit moment over na gedacht om meer mensen te trainen en daarvoor zou weer gebruik worden gemaakt van Boot taaltrainingen!