Congreslocatie voor internationale betrekkingen

Congreslocatie voor internationale betrekkingen

 

We zochten nog naar een goede congreslocatie, het zou namelijk een belangrijk weekend worden. Het was ons eerste congres, we hadden dus nog niet stil gestaan bij een goede locatie. Bij ons op het kantoor was uitgesloten, dit was helaas te klein. Ik herinnerde mij dat een goede vriend van mij laatst op een uniek congreslocatie was geweest. Ik deed een belletje en ik had de naam te pakken. Toen ik op de website keek wist ik dat dit onze congreslocatie ging worden, ik stuurde het gelijk door naar mijn baas en hij vond het fantastisch. Toen ik contact legde met gooilandevents, het bedrijf met de congreslocatie, was dit vriendelijk en behulpzaam. De datum was vastgesteld, en de congreslocatie was geregeld. Nu kon ik mij verder focussen op de inhoud. We hadden internationale betrekkingen uitgenodigd en ze hadden ook al toegezegd om te komen. We zouden ons bedrijf ditmaal naar een hoger niveau tillen. Spannend maar ook een enorme uitdaging. Ik was al weken enthousiast, eindelijk gingen we een stap verder binnen ons bedrijf. Ik zit al jaren te pushen om internationaal te gaan maar zekerheid ging voor. Nu de zekerheid voor een groot deel binnen is, kunnen we gaan experimenteren. Je kan dan ook wel voorstellen dat ik nu op dit project ben gezet. Ik had ook al verschillende bedrijfsplannen en we hebben er nu een concreet uitgewerkt. De kansen zijn groot maar er is natuurlijk ook een risico, hier moeten we rekening mee houden. Gelukkig heb ik een goede partner die ontzettend rationeel de zaken kan bekijken.