De beste cartridges is toch echt de lc123

brother_compatible_-_lc-123-set_-_inktdruppel.nl_1 logoIk heb al wel vaker ergens een cartridge besteld van een ander merk maar hoe dat ik het ook wend of keer ik kom altijd weer terug bij de lc123. Voor enkele weken geleden heb ik een medewerker de opdracht gegeven op te zoeken naar een cartridge die hetzelfde is maar dan in een wat goedkopere versie. Ik heb het product uiteindelijk binnen gekregen en ook weer  vrij snel weggegooid. Het verschil met wat ik gebruik tot nu toe en wat ik toen had aangeschaft was zo slecht dat we niet normaal konden printen.

Kwaliteit kost nu eenmaal geld.

Het maakt me nu ook echt niks meer uit, ik blijf maar al te graag bij de lc123! Het kwaliteit wat ik blijf houden met deze cartridges zijn uitermate perfect waardoor het niet mogelijk is om dit te evenaren. Geen ander bedrijf kan het zo goed maken dat het kwaliteit aan de hoge kant blijft! Ik ben er daarom ook maar al te enthousiast over en wil ook echt niet meer overstappen. Je kan ook een lange tijd genieten van de cartridges zonder dat je iedere week terug naar de winkel moet gaan omdat het snel opraakt. Ik wil ook echt geen andere cartridges meer!

brother_lc123bk