De beste online brokers van Nederland

IK ben een tijdje geleden begonnen met beleggen. Ik kwam daarmee terecht door een paar vrienden van mij distock-footage-world-stock-market-animatione het ook doen. Ze deden het al een tijdje en het verliep ze erg goed. Als je weet hoe alles werkt kun je er veel geld mee verdienen. Ik had er eerder al van gehoord maar wist niet hoe ik precies ermee moest gaan beginnen. Je werkt met allemaal cijfers en grafieken en dat leek mij erg ingewikkeld. Dat viel allemaal wel mee. Ze vertelde me ook dat je niet zomaar kan gaan beginnen met handelen in aandelen. Je hebt daarvoor een beleggersrekening nodig. Een bank waar je een beleggersrekening kunt openen heet een broker. Het beste is om een rekening te openen bij online brokers. Die zijn goedkoper en je krijgt er soms een welkomstbonus bij. Om de juiste broker te vinden is het het handigst om op het internet te vergelijken. Ik ging op het internet opzoek en kwam toen op de website van online brokers.

 

 

De juiste keuze

Op die website kreeg ik een overzicht met de beste en meest betrouwbare brokers in Nederland. Alle brokers zijn in het bezit van een officiële vergunning en staan geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten oftewel AFM. Brokers die daar geregistreerd staan voldoen aan bepaalde strenge regels van de overheid waardoor online beleggen heel veilig is. Ook krijg je bij het overzicht te zien of je wel of geen welkomstbonus of stortingsbonus krijgt. Door het goede overzicht van alle brokers kon ik snel een beslissing maken. Ik raad alle beleggers aan om hier een keuze te maken tussen de beste brokers van Nederland.