De Halder leverancier van Nederland

halder_documentatie

Op zoek gaan naar opspansystemen en normdelen is geen makkelijke klus en al helemaal niet als je ook nog eens kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan. Deze keer was het aan mij besteed om opzoek te gaan naar opspansystemen en normdelen. Deze producten moesten wel van het merk Halder zijn, omdat wij daar goede ervaringen mee hadden.

De leverancierhalder

Mijn zoektocht begon daarom ook online. Omdat we deze producten alleen van Halder wilden hebben is dat merk ook mijn enige focus geweest. Ik kwam er al snel achter dat veel bedrijven die dit merk verkopen vaak tweedehands en dus gebruikte producten leveren. Wij waren niet opzoek naar gebruikte producten maar naar nieuwe.

mparts-logoIk kwam daarna op de website van Mparts. Dit bedrijf is de leverancier van dit merk in Nederland. Deze erkend distributeur was ook nog eens gespecialiseerd in de producten waar ik naar opzoek ging! Omdat ik na lang zoeken bij dit bedrijf uitkwam heb ik ze een mail gestuurd met de producten die we willen aanschaffen en of ze aan de hand hiervan een offerte konden opstellen.

Binnen een dag had ik weer bericht terug met de offerte. De offerte heb ik natuurlijk eerst laten zien voordat ik de bestelling kon gaan plaats. Vanuit de afdeling die hier over ging heb ik een akkoord gekregen en heb ik de bestelling van de Halder producten bij Mparts geplaatst.

Via de mail heb ik ook factuur gekregen en een datum met waneer de producten geleverd zouden worden. Deze producten hebben we nog voor de uiterlijke leverdatum ontvangen!