De mogelijkheden van verschillende online platformen uitgelegd

Op het moment dat je op zoek bent naar een all-in platform om jouw online training te verkopen dan heb je de keuze uit verschillende platformen. Een voorbeeld hiervan is het Kajabi of SYS platform. Op een online platform staat binnen de kortste keren je zelfgemaakte training online. Je kan hierdoor gemakkelijk jouw kennis verkopen, ook buiten de regio. In een handig systeem heb je al je leads, bestellingen klanten bij de hand. Omdat alles automatisch werkt in een softwareplatform kan je jezelf focussen op groei en, indien gewenst, opschalen.

Wat valt er allemaal onder een online platform?

Je hoeft je niet meer druk te maken over techniek, systemen of koppelingen. De gehele technische implementatie is voor je geregeld. Je kan ervoor kiezen om gebruik te maken van meertalige websites. Daarnaast zijn de SEO, leads, online betalingen, administratie, agenda en online trainingen erin verwerkt. Door de online trainingen kan jij zelf geheel alles aanpassen naar jouw persoonlijke wensen. Mocht je toch nog ergens tegenaan lopen dan kan je altijd voor advies of problemen terecht bij de klantenservice van bijvoorbeeld Kajabi of het SYS platform.

De voor- en nadelen van het online platform Kajabi

Als je opzoek bent naar een gebruiksvriendelijk en mooi platform dat vele functionaliteiten biedt dan is dit een goede keuze. Dit online platform is met name geschikt voor de Engelstalige markt. Alle uitleg, video’s en support is tevens in het Engels. Je kan geen gebruik maken van iDeal betalingen en het platform is niet AVG proof. Hierdoor heb je nog aparte tools nodig voor een cookiemelding en betalingen. Daarnaast zijn er ook nog limieten op het aantal producten en diensten. Ook komt er veel handmatig werk bij kijken wat veel tijd kost. Je hebt weinig vrijheid in de opmaak. Het biedt wel een basis e-mailsysteem en werkt goed als je een internationaal bedrijf hebt.

De voor- en nadelen van het SYS platform

Als je jouw bedrijf verder wilt opschalen of uitbouwen dan is dit het juiste platform om te kiezen. Het platform is geheel in het Nederlands maar je hebt de optie om uit andere talen te kiezen. Al jouw online systemen zijn ondergebracht binnen een systeem. Hiermee heb je altijd inzicht in de resultaten zoals je aantal bezoekers, klanten, omzet en leads. Over techniek en plug-ins hoef je je ook niet druk te maken, omdat alles geïmplementeerd is in het online platform. Daarnaast heb je een uitgebreide ondersteuning met vele artikelen, video’s en afbeeldingen met uitleg over het gebruik van het platform. Je hebt zelf de controle over jouw CMS en je kunt de inhoud volledig aanpassen. Voor vragen kan je altijd contact opnemen met het support team.