De schrijverij voor alle spullen op het kantoor

Sinds kort ben ik aangenomen voor een kantoorfunctie, omdat dit nog niet zo lang aan de gang is is mijn kantoor nog een beetje kaal en staat er alleen maar een laptop. Ik ben gaan kijken naar wat schrijverij om wat meer opvulling te hebben wat tevens ook nog eens nuttig kan zijn. Ik vond hiervoor de goede website genaamd De schrijverij, deze webshop stond vol met allerlei dingen waar ik wat aan had en hier stonden dan ook zeker dingen tussen die ik ook daadwerkelijk heb besteld, echt een koopje bij De schrijverij.
schrijf2

Levering

Ik bestelde wat pennen, markeerstiften en dat soort dingen, ook nog een paar opbergdozen die ik voor papierwerk kon gebruiken. De levering was super snel en werd gewoon bij mijn werk afgeleverd. Nadat ik alles had uitgepakt kon ik beginnen met het indelen van mijn bureau, het begon al wat meer op een echt bureau te lijken. Ik kreeg ook complimentjes over hoe ik mijn bureau verzorgde, iedereen wilde weten waar ik deze handige dingen vandaan had.

Ik vond het geweldig

Ook kon ik daar gewoon drinken halen, van die trays, en nog veel meer. Op deze website kan je dus niet alleen dingen halen voor op je bureau, maar nog veel meer. Zo heb je ook nog verzendmateriaal wat je kunt bestellen, kantine benodigdheden, papier om te presenteren en ga zo maar door. Echt de moeite waard om even een kijkje te nemen op deze website en misschien wel om wat te bestellen, geweldig!

kantine`