DijkgraafOpzoek naar een drukkerij in de buurt van Apeldoorn? Dan is Dijkgraaf­-Rijsdorp de juist voor jou! Wij zijn een uniek bedrijf en bieden diverse werkzaamheden aan. Drukken, printen plotten en afwerking allemaal onder één dak. Dit in combinatie met onze uitstekende dienstverlening en unieke oplossingen maakt ons een zeer geschikt bedrijf voor iedere werknemer.

Mogelijkheid om te drukken en digitaal te printen

Het is bij ons mogelijk om de bestelling te drukken of te printen. Drukken is handiger voor grote aantallen en het digitaal printen is handiger voor kleine aantallen. Bij het digitaal printen is het gemak dat je het kunt personaliseren en het via een database kun je de tekst of foto aanpassen of toevoegen.

Mogelijkheid om te plottenbrochure

Wij bieden ook de mogelijkheid om te plotten. Wij kunnen unieke dingen voor je maken zoals groot formaat cadeaucheques, roll­up banners, naamplaatjes en foamborden. In grote of kleine aantallen, het maakt niet uit. Ook doen wij bewerking op plexiglas, hout en karton.

Ook mogelijk

Ook is het mogelijk om gecombineerde projecten aan te vragen voor bijvoorbeeld een beurs of winkel. We maken beurspanelen, drukwerk, en foamborden tot kaartjes voor in de winkel, drukwerk en printwerk. Alles wordt geproduceerd, gesorteerd, ingepakt en verzonden.

Meer informatie over Dijkgraaf­-Rijsdorp? Ga dan naar onze website.drukkerij