Duitse degelijkheid van Halder

mparts-logo

gasdrukveren_sOmdat ik mijn klanten goed kwaliteit wil leveren moet ik kieskeurig zijn met de onderdelen die worden gebruikt. Het is namelijk wel eens voorgekomen dat door een defect onderdeel een project niet zo soepel is voorlopen. Niet alleen voor de klant is dat vervelend, maar ook voor mij. Het kost namelijk veel tijd om bepaalde onderdelen te vervangen en de klant is daardoor vaak geïrriteerd.

Halder

Het oude merk dat ik gebruikte had niet altijd de beste producten en daarom ben ik op zoek gegaan naar een ander merk. Al snel kwam ik uit bij het merk Halder, dit merk staat bekend om zijn kwaliteit. Omdat ik de klanten zo tevreden mogelijk wil houden, hecht ik heel veel waarde aan hoge kwaliteitseisen van een merk.

Na goed te zoeken op het internet naar een bedrijf dat dit merk verkoopt kwam ik terecht op de website van Mparts. Bij het bedrijf Mparts werd een breed assortiment aan Halder producten aangeboden. Via deze website kon ik ook gratis een Halder catalogus bestellen.

halder_documentatieToen ik de catalogus had ontvangen was ik verbaasd over het grote aanbod en de voordelige prijzen. Omdat ik zo enthousiast was over de prijzen heb ik maar gelijk een bestelling geplaatst. Mparts bleek namelijk ook de hoofdleverancier te zijn van dit merk in Nederland

De producten kwamen binnen en ik merkte gelijk dat deze van goede kwaliteit waren. In het vervolg ga ik zeker meer producten bestellen bij Mparts. Zo weet ik namelijk zeker dat de klant en ik allebei tevreden zijn over de geleverde kwaliteit!