Een akoestiek kantoor geeft een beter gevoel

Herkent u het ook? U zit dagelijks in een kantoor te werken waarvan u denkt hmm saaie boel? Dat had ik ook het eerste jaar dat ik ondernemer was. Dit heb ik toen snel veranderd door het allemaal wat huiselijker te maken en vooral meer om naar te kijken. Sinds deze veranderingen in mijn kantoor zit ik ook veel liever op kantoor en geeft het een soort van rust.

akoestiekbycvousplait.com

Dit heb ik uiteraard niet zelf gedaan. Mijn vrouw zou het wel gekund hebben, maar laat het toch liever over aan een bedrijf die ik erop kan aanspreken als het niet naar wens is gedaan, dat doe ik bij mijn vrouw toch minder snel. Ik kwam toen in contact met akoestiekbycvousplait.com welke actief is in Nederland en België en werkelijk de mooiste ruimtes maken om in te werken. na een intakegesprek waarin we hebben besproken wat ik precies wilde kwamen ze al vrij snel met een plan van aanpak en een kostenplaatje. Dit beide sprak mij erg aan en ben direct akkoord gegaan met hun aanbod. Twee weken later kwamen ze met een grote vrachtwagen aanrijden en hebben ze mijn kantoor omgetoverd tot een akoestisch geheel waardoor ik werkelijk veel rustiger aan het werk ben in een huiselijke sfeer. Niet alleen mij heeft dit ten goede gedaan, maar ook mijn medewerkers waren blij met de veranderingen. Zelf ook een akoestiek kantoor?

Hieronder een aantal foto’s van hoe akoestiekbycvousplait.com het aanpakt en een kaal kantoor omtovert tot een akoestisch geheel.

40_ccb4e23c8aa216f1e96d31ab209c036b_m 37_39eee751af30032eeece2f48de2de4ba_m 23_e2bf3b11df0b872112757f1c2fee6e32_m