Een handige tip met betrekking tot online boekhouden

Logo-websiteVandaag zou ik graag enkele woorden wijden aan het belang van een goede boekhouding, essentieel voor elke ondernemer. Ter illustratie daarvan deel ik met jullie graag een persoonlijke anekdote uit de begintijd van mijn eigen onderneming. Zoals jullie misschien wel weten startte ik mijn bedrijf in 2009, nu alweer zeven jaar geleden. Wat was ik toen nog een groentje! Ik moest alles zelf uitzoeken en hoewel ik veel uit eerdere ervaringen meenam, kreeg ik toch mijn eigen boekhouding maar niet van de grond – het was voor mij gewoonweg te onoverzichtelijk.Bewaarplicht-boekhouding-300x225

Een boekhouding op maat, die precies aansluit bij je wensen

Met de aangifte van de belastingen over 2015 in het verschiet, wil ik jullie dan ook op het hart drukken je administratie goed geregeld te hebben. Niet in de laatste plaats overigens omdat het je vele voordelen kan opleveren, ook op het gebied van tegemoetkomingsregelingen. Destijds moest ik zelf op zoek naar software voor online boekhouden, en kostte het me dágen om alle aanbieders te vergelijken, maar tegenwoordig zijn er gelukkig handige websites die je in deze zoektocht kunnen helpen. Zo is er de website Online Boekhouden.org, die ik je ten zeerste kan aanbevelen. Hierop vind je in één oogopslag precies wat je zoekt. De behoeften van ondernemers kunnen nogal verschillen, zoals je misschien zelf al aan levenden lijve hebt kunnen merken. Een ZZP’er heeft weinig baat bij loonadministratie en een leverancier van diensten heeft weinig aan voorraadbeheer. De wereld van online boekhouden is echter ongelooflijk breed en voor iedere wens is er wel een pakket op maat te vinden. Een partij als Online Boekhouden.org kan je hierin ondersteunen – zij hebben het zoekwerk al voor je uitgevoerd en tonen je, niet onbelangrijk, ook nog eens geheel onpartijdig in één overzicht alle functies en uitbreidingen waar jij baat bij kunt hebben. Veel succes!Online-boekhouden-300x239