Een online marketing bureau die je écht verder helpt!

Tijden veranderen, en mijn klanten zijn ook op een andere manier naar mijn diensten op zoek. Keken ze tien jaar geleden nog in de gouden gids, tegenwoordig gebruikt iedereen Google. Een website had ik al wel, maar deze was niet zichtbaar in Google. Hierdoor had ik het idee een heleboel klanten mis te lopen. Daarom besloot ik een online marketing bureau te gaan zoeken. Misschien konden ze me verder helpen, en vertellen wat ik moest doen om wel zichtbaar te worden. Van een vriend had ik de naam Dutch Blue een keer door gekregen. Ik besloot ze op te zoeken en te bellen, om te kijken wat ze voor mij konden betekenen.


Eerste contact

Het eerste contact was meteen erg veelbelovend. Ik vroeg wat ze voor me konden doen en ze gaven aan te gaan kijken. Snel konden ze me vertellen wat er met mijn website moest gebeuren, en wat er allemaal beter kon worden gemaakt. Ze gaven ook aan wat het zou kosten om dit uit handen te geven. Omdat ik zelf niet zo goed ben met computers besloot ik ze dit toe te vertrouwen.


Klanten

Een paar maanden na de start van de samenwerking kwamen de eerste aanvragen via mijn site binnen. Toen ik klanten vroeg hoe ze aan mijn naam waren gekomen, gaven ze aan me in Google gevonden te hebben. Mooi om te zien dat deze samenwerking echt werkt. Sindsdien krijg ik per maand ongeveer tien aanvragen vanaf mijn website binnen. Hierdoor kan ik weer lekker leven van de inkomsten uit mijn bedrijf. Ik ben Dutch Blue dan ook ontzettend dankbaar voor hun geweldige service!