Een veiligheidstraining volgen is enorm belangrijk!

Eigenlijk is het al vrij veel bekend bij ondernemers. Het in bezit hebben van een correcte veiligheidstraining. Op zich lijkt het vanzelfsprekend dat dit ook daadwerkelijk wordt nageleefd. Maar weet jij wie er in jouw onderneming een BHV diploma op zak heeft? Door jezelf hier goed in te verdiepen wordt het uiteindelijk overzichtelijk wie, hoe of wat. Ook wanneer er daadwerkelijk een ongeval is gebeurt op het werk, dan weet jij precies wie jij op kan roepen.

Hoe volg je deze opleiding?

Door het gehele land is het mogelijk om deze opleiding te volgen. Het belangrijkste van deze opleiding is om er toch voor te zorgen dat je niet de enige bent op kantoor. Het is zeer aan te raden om meerdere personen met deze opleiding op de werkvloer te hebben. Hiermee creëer je een veilige omgeving waarin gewerkt kan worden. Uiteraard zit niemand te wachten dat er een ongeluk gebeurt tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Mocht dit wel gebeuren, dan ben je in ieder geval op de hoogte qua het verlenen van de eerste hulp.

Brand in het pand?

Ik hoop dat het je nooit zal overkomen. Maar weet jij wat je moet doen als er brand uitbreekt bij jou op het werk? De meeste mensen zullen als eerste antwoorden dat zij zo snel mogelijk naar buiten vluchten om zichzelf in veiligheid te brengen. Maar een gewond persoon lukt dat niet zomaar, hierdoor is het zeer aan te raden om een veiligheidstraining te volgen!