Efficiënt werken met Packstore

Het doel van Packstore is om het logistieke proces van de klant te optimaliseren. Dit realiseren zij door zich bij elke klus 100% in te zetten. Wat leveren ze voor diensten? U kunt hen raadplegen voor handmatig inpakken en ompakken. E-fulfilment, machinaal verpakken, opslag, orderpicking en distributie, coderen en etiketteren en displays opzetten en afvullen. Door gebruik te maken van de diensten van Packstore ervaart u een hogere efficiëntie, met een hogere kwaliteit, dalende kosten, snellere doorlooptijden en minder stress. Ideaal toch!

Machinaal verpakken en E-fulfilment door Packstore

Eén van de diensten van Packstore is machinaal verpakken. Ze werken met de modernste machines en de nieuwste technieken. Zo kunnen ze uw producten perfect machinaal verpakken. Wilt u bijvoorbeeld doosjes bundelen, sealen of krimpen? Dat kan allemaal bij Packstore! Dankzij de flexibele houding van de ervaren medewerkers heeft u altijd het gewenste resultaat. Daarnaast kun ut gebruik maken van E-fulfilment, waarbij de logistieke afhandeling van alle webwinkelorders door Packstore worden uitgevoerd. Zij zorgen voor de opslag, orderpicking en verzenden en nemen hierdoor alle logistieke zorgen weg. Bij Packstore is uw logistieke tak in vertrouwde handen. Waarom packstore? Packstore biedt de beste en snelste service voor scherpe tarieven. Dit levert u tijd op die u kunt investeren in uw webshop!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

“Packstore is een bedrijf waar niet moeilijk gedaan wordt ze doen wat nodig is om zaken voor elkaar te krijgen”. En: “Packstore is een bedrijf waar flexibiliteit en kwaliteit hand in hand gaan”. Bent u benieuwd naar wat Packstore voor u kan betekenen? Maak dan vrijblijvend kennis met het team. U kunt contact opnemen voor bijvoorbeeld een kennismakingsgesprek of meer informatie over specifieke diensten. Packstore is te vinden in Ede, waar u welkom bent voor een afspraak.