Financial lease kan interessant zijn voor werkgevers!

9501571-1-3-1Welkom beste lezers, ik heb een leuk stukje voor jullie namelijk over een bedrijf dat aan Financial lease doet. Jullie zullen je vast afvragen wat dit precies inhoudt, ik zal het even in het kort vertellen  hoe ik hier op ben gekomen. Het zit namelijk zo, mijn baas heeft mij de opdracht gegeven eens te gaan kijken naar een goede oplossing om aan bedrijfsauto’s te komen en zo kwam ik op de website van lease

icon-Bestelauto(hover) auto´s terecht. Deze aanbieder hanteert hele leuke prijzen voor verschillende soorten auto´s zo heb je voor elk bedrijf wel iets interessants. Heb je een grote of een kleine auto nodig, ze gaan samen met jou kijken wat de beste keuze voor jou is. Ik ben hier op gekomen door een vriend van mij, hij vertelde mij dat ze dit bij het bedrijf waar hij werkzaam is ook toegepast hebben. Vandaar dat ik met het idee naar mijn baas ben gegaan en hij vond het een heel goed idee!

Wat hebben we nou weten te regelen?

We hebben kunnen regelen dat iedereen die in de buitendienst werkt een eigen auto van de zaak krijgt! Dit is super handig omdat ze vaak veel kilometers moeten maken in naam van het bedrijf! Via Financial lease is dit plan dus gerealiseerd, we hebben voor een hele leuke prijs gewoon drie nieuwe bedrijfsauto’s kunnen regelen. En ik heb er een van gekregen en ben er super trots op! Ik zou zeker niet meer zonder kunnen!
9526007-1-3-1