De Training & Safety locatie van G4S in Son en Breugel is de perfecte plek om je veiligheidstrainingen uit te oefenen als ondernemer in de provincie Noord-Brabant. Het trainingscentrum in deze Brabantse plaats vlakbij Eindhoven biedt zich voor trainingen op het gebied van standaard BHV trainingen als de basistraining en als hoofd of ploegleider BHV. Daarnaast is de locatie van G4S Son en Breugel geschikt voor brandweertrainingen, securitytrainingen en industriële trainingen.

De locatie van G4S Son en Breugel is eenvoudig via verschillende richtingen te bereiken. De locatie is gevestigd op de Ekkersrijt 1306, 5692 AH in de gemeente Son en Breugel. De G4S Son en Breugel is gelegen op een makkelijk te bereiken locatie, waar je eenvoudig kan komen door middel van de snelwegen A2, A50 en A58. Ook met het openbaar vervoer is de locatie van G4S Son en Breugel goed te bereiken.

Aanbod aan trainingen G4S Son en Breugel

Bij de G4S Son en Breugel kan je trainingen volgen in verschillende categorieën op het gebied van veiligheid. Deze cursussen worden in een speciale agenda aangeboden op de website van G4S. Wil je je medewerkers nu voor een van de trainingen opgeven, dan kan dit heel eenvoudig door je in te schrijven via de link die bij de datum van de training staat. Zo kan je van tevoren al zien wanneer je terecht kan bij G4S Son en Breugel om de door jou gekozen training te volgen.

Wil je liever een andere training volgen op de specifieke datum, of wil je trainingen met elkaar combineren? Dan kan dit als je dit overlegt met de mensen die bij Training & Safety G4S Son en Breugel aan de slag zijn. Je kan altijd contact opnemen met G4S Son en Breugel via de mail of door naar ze te bellen. Hiermee kan je afspraken maken welke cursussen je wilt volgen en kun je ook vragen naar extra informatie over wat de trainingen inhouden.