Geen risico’s meer met zzp factoring

Logo

fq-screen-kredietcheckAls zelfstandig ondernemer is het een groot probleem als je niet op tijd je geld ontvangt van klanten. Het is mij iets te vaak overkomen dat een klant niet op tijd betaalde of überhaupt betaalde. Hiervoor ben ik op zoek gegaan naar een oplossing die ook voor zzp’ers aantrekkelijk is.

Uit handen geven

Omdat het mij weer eens gebeurde ben ik op zoek gegaan naar een manier waarop ik wel mijn geld zou kunnen krijgen. Via het internet ben ik terecht gekomen bij Finqle. Het bedrijf Finqle biedt de dienst zzp factoring aan wat eigenlijk voor mij de oplossing was.

finqle_profile_view-1Het concept van zzp factoring is dat ik als zzp’er de factuur van de dubieuze debiteur verkoop aan Finqle. Van het bedrag van de factuur gaat een klein percentage af. Het gefactureerde bedrag wordt naar mij overgemaakt en de rest handelt Finqle af, omdat zij de factuur ook gekocht hebben.

Toen ik hoorde dat zoiets mogelijk was, werd ik gelijk enthousiast. Op deze manier kan ik zelf beslissen welke facturen ik wel en niet verkoop. Zo hoef ik ook niet continu mijn tijd en energie in dubieuze debiteuren te steken.

Sinds ik de diensten van Finqle gebruik hoef ik mij geen zorgen meer te maken over al dit soort zaken. Deze dienst raad ik daarom ook elke zzp’er aan, omdat dit wat meer zekerheid bied qua geld en inkomen. Het indienen van de facturen is ook heel erg makkelijk en dat vin dik heel erg fijn!