Het gaat een geslaagd personeelsfeest worden bij ons in Brabant

Het personeelsfeest Brabant was helemaal geslaagd alleen, dit heb ik allemaal niet alleen voor elkaar gekregen. Omdat ik met mijn bedrijf de afgelopen jaren het nog wel eens moeilijk heb gehad, is het zo dat wij door deze negatiever draai zijn weten te ontsnappen. Het gaat goed met de zaak en het ziet ernaar uit dat de doorgroei mogelijkheden ook weer in het vooruitzicht zijn. Nu wij zo vlak voor de feestdagen zitten heb ik besloten om hier in Brabant een feest te geven voor het personeel. Niet de standaardkerstborrel maar een goed feest. Dit feest moet als blijk van waardering zijn naar het personeel toe.

 

Het geeft een goed gevoel als je vooraf weet dat je niets over het hoofd hebt gezien

Een vriend van mij attendeerde mij op de site van, 123bedrijfsfeest.nl. Ik ben eens gaan kijken en al snel bedacht ik mij dat ik deze hele organisatie mij zeker zou kunnen helpen en dus heb ik contact gezocht. Al snel kreeg ik een reactie terug en hebben wij alle opties en mijn wensen kunnen bespreken. Wat ik zo prettig vind, is dat de mensen van dit bedrijf zo met je meedenken. Ik heb natuurlijk zelf overal de beslissing in genomen maar er is optioneel erg veel mogelijk. Ruim op tijd was alles geregeld en klaar voor het personeelsfeest hier in Brabant die niemand op de werkvloer zal gaan verwachten.