Hoe kan ik het beste een online folder maken?

Wilt u uw klanten direct kunnen informeren over uw producten in plaats van een mail versturen of een nieuwsbrief in een PDF document. Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf die u kan voorzien van het omzetten van een folder naar een online folder maken? Tegenwoordig kunnen wij webwinkels en online folders niet meer wegdenken. De consument wilt direct zien wat u verkoopt en wat uw aanbiedingen of producten zijn. Hoe handig is het als u uw platte PDF documenten kunt omzetten tot bladerbare PDF documenten voor uw website zodat uw klanten, geïnteresseerden en derden direct kunnen zien wat u in huis heeft. Via Digitaal Publiceren kunt u een online folder maken. Deze professionals staan graag voor u klaar om uw platte PDF document om te zetten in een ware beleving op uw website. Door een bladerbare PDF te plaatsen op uw website krijgen uw contact de beleving van het doorbladeren van een echte folder die u wekelijks op de mat krijgt. Een online folder maken in bij Digitaal Publiceren is voor u dé uitkomst!

online folder maken

PDF folder als online folder maken

Hoe kan u snel uw klanten en potentiële klanten bereiken? U kunt een folder laten afdrukken maar dit kost u tijd, veel geld en het is slechter voor het milieu doordat u honderden papieren bladeren nodig heeft. Daarnaast gooien vele mensen folders zonder te lezen zo maar in de papierbak. Dit is zonde van uw geld, uw tijd en de papieren bladeren die hiervoor gebruikt zijn. Daar moet toch een oplossing voor zijn hoor ik u denken? Jazeker! Door gebruik te maken van de kwaliteiten van Digitaal Publiceren bespaard u geld, tijd en papieren bladeren! Een online folder maken is een prachtige oplossing om uw klanten en geïnteresseerden te attenderen op uw producten en diensten. De professionals van Digitaal Publiceren maken in een foldervorm een bladerbare PDF. Een bladerbare PDF is een online publicatie op basis van een PDF document, waar op zowel computers als op smartphones doorheen ‘gebladerd’ kan worden. U kunt een bladerbare PDF gebruiken voor jaarverslagen, catalogi, magazines en folders.

online folder maken

Bij Digitaal Publiceren een online folder maken

Digitaal Publeren heeft door zijn jarenlange ervaring de juiste tools en kennis in handen waardoor zij voor u het aangewezen bedrijf zijn die uw PDF om kunnen zetten naar een online folder. Vanaf 60 euro exclusief BTW word uw PDF document binnen 24 uur omgezet. Een PDF omgezetten naar een bladerbare PDF kunt u gemakkelijk online regelen. Het enige wat u hoeft te doen is het plaatsen van uw bestelling op de website van Digitaal Publiceren en het aanleveren van uw huisstijl én uiteraard uw PDF document.