Horecakleding is ontzettend belangrijk

Horecakleding is ontzettend belangrijk

thumbs_horeca-bedrijfskleding

Ik vind het erg belangrijk om de juiste horecakleding te hebben voor je werknemers. Je bent tenslotte een vast team, die wat moet uitstralen, en bepalende aan je eigen tent, vind ik dat je daar passende horecakleding bij moet vinden. Zo hebben wij dit ook gedaan, we hebben een speciaal ontwerpbureau ingeschakeld die voor al het personeel horecakleding heeft gemaakt, zo heeft ieder zijn eigen kleding, op maat gemaakt, waardoor iedereen er ook goed uitziet, maar nog belangrijker; zich ook lekker voelt, wanneer je zelfverzekerd bent, presteer je met wel 100 procent meer, hier geloof ik echt in. Vroeger was ik werkzaam in een bedrijf met verschrikkelijke horecakleding, niet mooi voor het oog en iedereen werd zo, tsja, het was in ieder geval niet charmant. Helaas merkte je dit ook aan alles, ik voelde mij slecht in de kleding, de overige collega’s ook en de motivatie ging mede daardoor ook naar beneden. Wat best raar is eigenlijk, maar ik heb daar zeker van geleerd dat je met de juiste horecakleding, top resultaten kan bereiken, bovendien wil je ook dat je werknemers zich prettig voelen, dit lijkt mij een van de belangrijkste dingen. Enfin, de horecakleding bij ons bevalt dan ook goed, ik krijg er veel complimenten over en telkens wanneer ik binnen loop, en de rest zie in de kleding, ben ik zo trots als een pauw. We hebben in korte tijd echt iets moois weten neer te zetten en soms kan ik dit nog steeds niet geloven, het gaat zo snel allemaal, maar we hebben ook razend hard gewerkt. Hopelijk werpt dit zijn vruchten af en hebben we al snel een periode van rust en reflectie, iets wat iedereen natuurlijk ook nodig heeft. Maar tot die tijd knallen we nog even flink door!