Hulp gevonden in incasso no cure no pay

incasso no cure no pay

Vandaag ga ik het met u hebben over incasso no cure no pay! Spijtig genoeg komt het een aantal keer per maand voor dat een klant zijn factuur niet wilt betalen. De ene keer gaat dit om veel geld en de andere keer om een klein bedrag. Maar natuurlijk wil ik in beide gevallen altijd betaald  krijgen voor de diensten die wij verlenen. Afgelopen maand had ik dan ook te maken met een vervelend probleem. Een factuur van een grote klant werd niet betaald. Het ging hier om duizenden euro’s die snel binnen moest komen. Anders was dit natuurlijk schadelijk voor mijn omzet. Zodoende ben ik op zoek gegaan naar hulp en deze vond ik in Bill incasso no cure no pay. Bill incasso is namelijk een incassobureau, dat werkt op basis van incasso no cure no pay. Dit houdt in dat zij geld gaan verhalen bij uw klanten. Wanneer zij geen geld verhalen dan hoeft u ook niets te betalen voor diensten die zij hebben verleend. Uiteindelijk nam ik dan ook het besluit om gebruik te maken van deze mogelijkheid.

incasso no cure no pay

Probleem verholpen

Binnen no time was het probleem verholpen en dezelfde week betaalde de klant het gehele bedrag. Sindsdien is de omzet van mijn bedrijf weer in orde wat ik te danken heb aan Bill incasso. Het is een geweldige incasso bureau dat er alles aan doet om zijn klanten tevreden te stellen. Het is dan ook een geweldige aanrader voor u om de bovenstaande website eens te bekijken!

Incasso keurmerk