Ideaal om freelance factoring in te schakelen

Sinds dat ik voor mijzelf ben begonnen merkte ik nogal wat obstakels. Als eerste heb ik freelance factoring ingeschakeld om dit probleem in ieder geval op te lossen. Ik vond het altijd erg lastig om een factuur te moeten sturen naar de klant. Hopen dat deze klant op tijd zijn rekening betaald zodat ook ik weer verder kan met het werk. Helaas is mij voor enkele week overkomen dat er een klant niet kon betalen. Meerdere malen heeft deze heer beloofd om de rekening te voldoen, echter is het er nu nog steeds niet van gekomen. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar middelen wat ik kan gebruiken om deze rekening alsnog betaald te krijgen door deze klant.

Finqle werkt!

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Finqle. Dit bedrijf weet immers hoe belangrijk het is dat de rekeningen worden betaald. Tevens hanteren zij aantrekkelijke prijzen om dit ook daadwerkelijk waar te maken. Zodoende heb ik er voor gekozen om mijzelf hier in te schrijven. Het leuke hiervan is dat het met een paar minuten was gelukt! Geen lastige vragen of wat dan ook wat ik moest beantwoorden. Gewoonweg eenvoudige taal wat het voor mij duidelijk maakt dat het wel degelijk mogelijk is om dankzij freelance factoring mijn facturen betaald te zien door de klant.