iPhone reparatie in Arnhem met garantie

LOGO-MyPhone-Arnhem

Mijn moeder had haar telefoon laten vallen waardoor deze door de val kapot was gegaan. We gingen daarom ook samen op het internet op zoek naar iPhone reparatie Arnhem om een goede telefoons zaak te vinden die de telefoon kon repareren.

Een reparatie met 6 tot 12 maanden garantie bij Myphone 

Toen we op het internet op zoek gingen naar iPhone reparatie Arnhem kregen we veel zoekresultaten voor verschillende telefoons zaken bij ons in de buurt die telefoons repareren. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Myphone ons beide het meeste aan. We besloten daarom ook om niet meer verder te zoeken en een bezoek aan de winkel van deze telefoons zaak te brengen. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf 6 tot 12 maanden garantie geeft op de onderdelen die er tijdens een reparatie vervangen worden. 

reparatie

Zeer tevreden met de goede en voordelige reparatie

In de winkel werden we erg vriendelijk en snel geholpen door een van de deskundige monteurs van het bedrijf. De telefoon van mijn moeder was erg snel en voor een voordelige prijs gerepareerd terwijl wij in de winkel konden we wachten. Na de reparatie werkte de iPhone van mijn moeder weer perfect. We zijn daarom ook erg tevreden over dit bedrijf. We raden dit bedrijf daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede telefoons zaak in Arnhem.