Neem eens een kijkje op www.dedrankengroothandel.nl

www.dedrankengroothandel.nl

www.dedrankengroothandel.nl Op www.dedrankengroothandel.nl plaats ik maandelijks een bestelling om ervoor te zorgen dat ik altijd genoeg voorraad heb voor mijn klanten. Ik ben zelf namelijk een keer ergens geweest en daar ben ik toen weg gegaan omdat zij iets niet hadden. Dat vind ik niet professioneel staan en er werd daar ook niet een goed alternatief geboden. De bediener gaf mij alleen de keuze om voor een andere frisdrank te gaan, maar die was ook nog eens een stuk duurder. Daarna ben ik hier nooit meer heen gegaan en dat is natuurlijk nooit goed. Ik wil juist dat mensen het gevoel bij mij hebben dat ze welkom zijn en dat er aan hun wensen wordt voldaan. Daarom vraag ik ook regelmatig om feedback, want verbeteren is een continu proces. Soms krijg ik van iemand een tip en die volg ik dan ook meteen op. 

Blij mee

www.dedrankengroothandel.nlZo vertelde een vriend van mij me over www.dedrankengroothandel.nl en daar ben ik toen een kijkje gaan nemen. Hij had hier zelf eens over gehoord van zijn leidinggevende in het restaurant waar hij werkt. Toen ik hier ging kijken, zag ik vrijwel direct dat de prijzen hier een stuk lager lagen dan dat ik gewend was. Geld besparen is natuurlijk altijd mooi meegenomen, dus toen heb ik voor de eerste keer iets gekocht daar. Dat beviel zo ongelofelijk goed, dat zij vanaf die dag onze vaste leverancier voor consumpties zijn geworden. Ik kan het iedere ondernemer in de horeca aanraden om hier eens naar te kijken, want het is echt een aanrader.