Nieuwe Magento 2 webwinkel

Sinds kort hebben wij besloten om een nieuwe webwinkel te laten ontwikkelen. Op advies van Jaagers hebben wij besloten om dit te doen op basis van Magento 2. De realisatie van de webwinkel is inmiddels voltooid en wij merken dagelijks de voordelen die Magento 2 biedt.

Magento 2: veel makkelijker te beheren

Magento 2 maakt het voor ons veel makkelijker om de webwinkel te beheren. Het updaten van producten en het wijzigen van pagina’s is veel efficiënter geregeld dan in de voorganger van deze versie van Magento. Het makkelijker beheren van onze website scheelt veel tijd en dat is uiteraard tijd die wij weer aan andere zaken kunnen besteden.

De website is aanmerkelijk sneller in Magento 2

Daarnaast valt op te merken dat de website aanmerkelijk sneller is geworden. Door het implementeren van een nieuwe infrastructuur zie je duidelijk een snellere laadtijd. Daar moet bij vermeld worden dat we met de overstap naar Magento 2 ook naar een nieuwe hostingprovider zijn overgestapt, wat ook aanzienlijke snelheidsvoordelen met zich meebrengt.

De combinatie zorgt ervoor dat de webwinkel beter presteert in Google en dat onze producten beter gevonden worden door nieuwe klanten. Ook zien we dat het bounce percentage afneemt en dat de conversie stijgt. De overstap naar Magento 2 is zeker niet gratig geweest, maar het is geen zinloze overstap geweest.

De rol van Jaagers bij de overstap

Jaagers heeft ons deskundig geadviseerd over de overstap naar Magento 2 en de overstap vlekkeloos laten verlopen. Dankzij de inzet van Jaagers hebben we geen omzetverlies geleden.