Online kopen cryptocurrency, is het verstandig?

Iedereen heeft onderhand wel eens gehoord van cryptocurrency, cryptovaluta of de Bitcoin. Toch weten nog maar weinig mensen wat de mogelijkheden zijn van de verschillende cryptocurrency en de achterliggende blockchain technologie. Cryptocurrency zijn op te delen in de Bitcoin en de altcoins.

Altcoins worden, net als de Bitcoin, bewaard in een wallet. Het aantal altcoins stijgt erg hard, maar het verkrijgen van deze coins is vaak problematisch. Door de grote drukte op de cryptomarkt liggen verschillende aanbieders- en exchanges vaak plat, of accepteren zij geen nieuwe leden meer.

Doel van Geldvisie.com is om geïnteresseerden te voorzien van relevante informatie over verschillende cryptocurrency en, waar mogelijk, oplossingen aan te bieden voor problemen met het kopen- en verkopen van cryptovaluta of het bewaren daarvan.

Ook werken wij verschillende cryptocurrency uit waardoor bezoekers een beter beeld krijgen van kansen en gevaren van bepaalde munten. Wij hopen hiermee bezoekers te behoeden voor slechte investeringen of het mislopen van rendement.

Kopen cryptocurrency bij BItvavo

Het kopen cryptocurrency bij Bitvavo is zeker aan te raden. De website van Bitvavo is strak en to the point. U kunt een account aanmaken door op registreren te drukken. Daarna vult u enkele gegevens in en dient u de e-mail die u krijgt te bevestigen.

Aan te raden is om het volledige verificatieproces te doorlopen. Tot 2500 euro is dit echter niet verplicht. Mocht de koers echter explosief stijgen van een munt, dan wilt u natuurlijk wel volledig geverifieerd zijn om zonder limiet te (ver)kopen.