Bent u op zoek naar unieke partij op het gebied van HR? Dan is Personal Programmer een aanrader. De unieke constructie van Personal Programmer maakt het mogelijk om mensen in het buitenland aan te nemen alsof het uw eigen mensen zijn. Maar hoe werkt het precies? Als eerst vertelt u ons waar u naar op zoek bent. Om hoeveel programmeurs gaat het, welke codeertaal en welk niveau? Ten tweede gaat Personal Programmer aan de slag om de beste talenten voor u te zoeken. Ten slotte is uw team startklaar. Personal Programmer zorgt ervoor dat alles geregeld is, zodat het team gereed is voor een soepele start. Wilt u meer weten over Personal Programmer? Dat vertellen wij u graag!

De voordelen van Personal Programmer

Bent u benieuwd naar de voordelen van Personal Programmer? Ten eerste leveren ze kwaliteit. De kwaliteit van Macedonische programmeurs zijn minstens zo goed, of beter, dan die van de Nederlandse. De klant krijgt de mogelijkheid om de kandidaten zelf te selecteren. Ten tweede is er al een ruim en goed aanbod. Het wachten op een ingevulde vacature in Nederland hoeft tegenwoordig niet meer. In Macedonië lopen genoeg gekwalificeerde programmeurs rond die graag voor Nederlandse klanten aan de slag gaan. Ten derde zijn ze flexibel. De klant heeft altijd eigen fulltime medewerkers, zonder er aan vast te zitten. Of de klant nou een samenwerking wenst van een maand of van 10 jaar, de overeenkomst is altijd na twee maand opzeggen. Ten slotte is de klant voordeling uit bij Personal Programmer. Er is geen sprake van hoge kosten die in Nederland wel betaald worden. Een programmeur uit Macedonië is 40% goedkoper dan een Nederlandse programmeur.

Wilt u samenwerken?

Bent u geïnteresseerd in een mogelijke samenwerking? Vraag dan een offerte aan. U krijgt een offerte op maat als u uw naam, e-mailadres, een omschrijving invult en aangeeft naar hoeveel programmeurs u op zoek bent. Op werkendagen wordt er binnen twee uur contact met u opgenomen, zodat u direct weet waar u aan toe bent en gemakkelijker een beslissing kunt maken.