Prettige kantoorinrichtingen hier

Prettige kantoorinrichtingen hier

Als je merkt dat je aandacht begint te verslappen, dan zijn er verschillende dingen die je kunt gaan doen, maar het belangrijkste is denk ik wel dat je je zelfreflectie erbij houdt, dat je die focus blijft vasthouden. Op je werk heb je soms echt periodes dat je het even niet meer ziet, dat je niet meer bij de les bent en die periodes kunnen soms wel maanden duren, dat je er even niet zo lekker in zit. Helemaal niet zo gek ook, want voor een groot deel heeft het te maken met je eigen energiehuishouding natuurlijk. Ik denk dat het niet zo gek is dat je voor een groot deel van je leven altijd je eigen leven erin meesleept. Ik weet wel dat ik soms uren of zelfs dagen heb dat ik alleen maar volledig gericht ben op het werk en ik door niets of niemand getriggerd word om over bijvoorbeeld mijn thuissituatie na te denken, maar het kan ook echt zo zijn dat ik mezelf telkens tot de orde moet roepen en me moet blijven beseffen dat ik hier op de werkvloer ben en ik niet op de stoel van de therapeut zit bijvoorbeeld. Dagdromen en je problemen uitwerken dat doe je echt maar in je vrije tijd, dat is niet gepast om op je werk mee bezig te zijn. Overigens hebben wij heel prettige kantoorinrichtingen hier in het bedrijf, die je helpen bij de les te blijven. Ik ben iemand die snel afgeleid kan worden van alle contacten die er om zich heen afspelen en van mij mogen de pauzes sociaal zijn maar hoeft niemand zich ook maar met me te bemoeien zodra en zolang ik aan het werk ben. Daarom ben ik blij met de kantoorinrichtingen waar we echte kubussen hebben die van iemand zelf zijn, zo heb je echt je eigen plekje voor jezelf waar je je eigen concentratie kunt vinden. Ik vind het ook prettig dat we door de akoestische scheidingswanden niet de hele tijd maar alles meekrijgen van elkaar, het blijft een vaag geroezemoes en dat is wel zo prettig.