Private label cosmetics is echt een aanrader!

private label cosmetics

Dezelfde normen en waardenprivate label cosmetics

Private label cosmetics is echt een bedrijf waar iedere ondernemer in de make-up eens een kijkje zou moeten nemen. Zelf ben ik begonnen in mijn badkamer met zeepjes maken, maar dat liep al snel een beetje uit de hand. Op een gegeven moment kreeg ik zoveel bestellingen, dat ik eraan dacht om het compleet anders te gaan doen. Daarvoor wou ik op zoek naar een plek waar voor mij geproduceerd kan worden in plaats van dat ik zelf doe. Ik vond het wel erg belangrijk dat zij dezelfde normen en waarden als ik hadden, zoals dat er echt niet getest mag worden op dieren. Ook de ingrediënten wil ik het liefst zo puur mogelijk, zodat je weet wat je gebruikt. Tegenwoordig gebruiken ze zo veel stoffen in huidproducten die je eigenlijk beter niet daarvoor kunt gebruiken. Het is voor mij erg belangrijk dat het niet gaat om ene zo goedkoop mogelijk product, maar om een zo fijn en duurzaam mogelijk product. Daar ben ik toen naar op zoek gegaan, want ik wist dat het wel te vinden moest zijn.

Helemaal op 1 lijnprivate label cosmetics

Uiteindelijk ben ik tijdens mijn zoektocht uitgekomen bij private label cosmetics. Direct heb ik ze gebeld en al mijn vragen gesteld. Hier gaven ze allemaal goed antwoord op en ze stonden er ook echt open voor. Dit gesprek gaf mij direct een goed gevoel. Inmiddels hebben wij een lange samenwerking en maken zij hele mooie huidverzorgingsproducten voor me. Zeker een aanrader, dus neem snel een kijkje op hun website!