Teambuildingsdag organiseren

Teambuiling is leuk en kan meewerken aan een goede sfeer en samenwerking binnen een bedrijf. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden voor teambuildingsuitjes. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit actieve en creatieve uitjes. Hieronder worden een paar mogelijkheden besproken.

 

Teambuilding in Breda

Deze activiteit is zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Er worden 4 verschillende programma’s aangeboden, waar iedereen deel aan kan nemen, ongeacht zijn of haar conditie. Deze programma’s variëren in prijs en tijdsduur. Het goedkoopste programma is vanaf €49,50 p.p en het duurste programma is vanaf €67,50.

 

Alle activiteiten duren 45 minuten. Bij alle opdrachten staat samenwerken centraal. Communicatie, improvisatie en samenwerking zijn essentieel voor een goed eindresultaat.

 

Het uitje kan gecombineerd worden met een lunch, voordat de activiteit begint. Maar je kunt ook kiezen voor een barbeque of buffet na afloop. Zo is een teamuitje in Breda altijd een goede optie bij Wolfslaar.

 

Megavlieger bouwen

Deze activiteit is speciaal gericht op grote groepen en erg geschikt als teambuildingactiviteit. Je bouwt met elkaar een reuze vlieger en goed resultaat kan alleen behaald worden als er duidelijk gecommuniceerd wordt en er een goede samenwerking is.

 

Er worden groepen van 4-5 personen gemaakt die samen een kleine vliegen gaan maken, met behulp van een bouwtekening die je vooraf krijgt. Als al deze kleine vliegers aan elkaar vast worden gemaakt, ontstaat er een enorme vlieger. En ja, deze kan echt de lucht in! Dit geeft gegarandeerd een overweldigende reactie bij alle deelnemers.

 

Het is het beste als er minimaal 60 deelnemers zijn voor het bouwen van een mega vlieger. Het maximaal aantal deelnemers is 500.

 

Escape room

Deze activiteit is een ware hype in Nederland en de perfecte activiteit voor een teambuildinguitje.

 

Tijdens deze activiteit moet je je hersenen laten werken en goed samenwerken. Je bent open een eerlijk tegen elkaar en communicatie is erg belangrijk. Je kunt namelijk alleen ontsnappen als je goed samenwerkt en daarvoor heb je maar een uur de tijd.

 

Dit uitje is gegarandeerd een succes op betere samenwerking en communicatie op de werkvloer.