Telefoonnummer zoeken gaat makkelijk

Wiegebeld.nl

Word je wel eens gebeld op je vaste lijn of mobiele nummer door iemand die niet in je telefoonboek staat of waarvan je het nummer niet kent? Misschien neem je op maar als je dat liever niet wilt doen of als het net even niet uitkomt vraag je je later af ‘Wie heeft mij gebeld?’. In dat geval kun je altijd het betreffende telefoonnummer zoeken en kijken of er bijzondere informatie over te vinden is.

Een telefoonnummer zoeken gaat snel

Op een website zoals die van Wiegebeld.nl kun je snel en eenvoudig een telefoonnummer zoeken. Zij hebben een enorm bestand van nummers waaruit je kunt putten en of het een vast of mobiel nummer is maakt niet uit. Je voert het nummer in, klikt op Zoek en in de database wordt voor je gezocht. Een telefoonnummer zoeken gebeurt op verschillende manieren zodat de kans dat er een treffer is het grootste is. Wil je een telefoonnummer zoeken dan kun je alleen het complete tien cijfers tellende nummer invoeren maar Wiegebeld.nl zoekt ook naar treffers met dit nummer waar bijvoorbeeld de landcode voor staat.

Wiegebeld.nl

Informatie die door andere mensen geplaatst is

Als er een treffer gevonden is heb je een antwoord op de vraag ‘Wie heeft mij gebeld?’. Het is heel goed mogelijk dat er alleen komt te staan waarvandaan het nummer is waarmee gebeld wordt maar als het een mobiel nummer betreft staat de provider ook aangegeven. Als er meer mensen zijn die ook al eens door dit nummer gebeld zijn bestaat zeker de kans dat zij er een reactie over achtergelaten hebben op de website. Daarin kun jij lezen of ze het een positief of negatief gesprek vonden maar ook of er bijzondere dingen gezegd werden. Als ze het een negatief gesprek vonden en de persoon aan de andere kant van de lijn niet vertrouwden is het wel goed dat ze dit melden. Stel dat het om louche praktijken gaat dan weet je ook dat je beter niet kunt opnemen als je nogmaals door deze persoon gebeld wordt of dat je op je hoede dient te zijn als je wel een gesprek aangaat.

Zelf meedelen ‘Wie heeft mij gebeld?

Wat voor andere mensen geldt gaat uiteraard ook voor jou op. Als jij door een bepaald nummer gebeld bent en een gesprek gevoerd hebt dat je niet zo aanstond of waarvoor je andere mensen misschien wilt waarschuwen kun jij ook een reactie achterlaten op de website van Wiegebeld.nl over dit nummer. Hiermee kun je andere mensen ook helpen zoals zij dat eerder misschien ook voor jou al gedaan hebben. Stel, je hebt wel eens iets besteld via internet bij een particulier en er niet al te beste ervaringen mee (of misschien juist wel) dan kun je aan de hand van het nummer dat deze persoon gebruikt ook een reactie meegeven. Dan weten andere mensen ook waar ze aan toe zijn als ze bijvoorbeeld iets kopen bij deze persoon. En dat is wel zo handig en veilig natuurlijk en dan hebben zij meteen antwoord op de vraag: ‘Wie heeft mij gebeld?’.