Terrasscherm voor iedere bedrijf!

1Ik zelf ben horeca ondernemer en Ik vind het heel erg leuk om met mijn restaurant zo lang mogelijk open te zijn. En dit kan ik tegenwoordig met de hulp van terrasscherm. Door dat ik een tijdje geleden deze schermen besteld had kan ik nu zelfs als het hard waait mijn gasten nog lekker buiten laten zitten bij een café bijvoorbeeld. Dit scheelt mij veel plaatsen aangezien ik buiten namelijk de meeste gasten kan settelen. Ik heb deze schermen nu al een tijdje en ik zou niet meer zonder kunnen.

Besluit om schermen te nemen!

2

Ik was een keer eten bij een heel mooi restaurant aan het strand van Scheveningen. Hier kwam ik hele mooie schermen tegen die er heel goed uitzagen en ook nog eens van goede kwaliteit waren. Ik ben naar binnen gegaan en daar heb ik gevraagd waar deze vandaan komen. Zo hoorde ik dat ze van Xterior af kwamen. Ik had toen al eerder gehoord van dit bedrijf maar dit was de eerste keer dat ik producten van hun zag.

Een hele goede service!

Ik wilde dit dus ook heel graag hebben voor mijn bedrijf! Vandaar dat ik dus op de website ben gaan kijken naar wat ze allemaal te bieden hadden. Zodoende heb ik een hele mooie set terrasscherm weten te vinden die ik heel graag wilde hebben. 3