Tip: mediation Rotterdam!

conflict

conflictHet kan natuurlijk voorkomen dat er een conflict ontstaat op kantoor waar je samen niet meer uit komt. Gelukkig bestaat meditation Rotterdam. Zij willen mensen helpen  door effectief communiceren, dit voorkomt conflicten of het zorgt ervoor dat conflicten opgelost worden. Ze hebben een team van drie professionals die allemaal hun eigen kennis hebben. Als het nodig is dan zullen ze deze kennis zeker gebruiken.

Ik had helaas een conflict met een werknemer en we kwamen er samen niet uit. Erg vervelend want hij werkte al jaren erg goed voor me maar we kwamen er samen niet uit. Daarom hebben we deze onafhankelijke bemiddelaar ingeschakeld. Mediation Rotterdam moest ervoor gaan zorgen dat er een goede tussenweg gevonden zou worden. Dit is namlijk goed voor bijde partijen. Dit bedrijf helpt bij de volgende conflicten op de werkvloer:

Arbeidsconflicten, bijvoorbeeld tussen werkgever en werknemer
Collectieve conflicten
Conflicten met meerdere partijen
Ingewikkelde/hardnekkige conflicten waar nog geen oplossing is gevonden

mediation RotterdamIdeaal voor ons!

Inmiddels hebben we de juiste oplossing gevonden en dat is top. Dit bedrijf heeft ons erg goed geholpen en de werknemer kan nu op een fijne manier verder en ik ook. De bemiddelaar heeft ervoor gezorgd dat het probleem open besproken kon worden en dit proces ging er soepel. Dit was dan ook een hele goede keuze en ik ben erg blij met mijn keuze voor dit bedrijf en ik zou dit dan ook zeker aanraden. Neem anders eens een kijkje op de website voor meer info.