Moeilijk te vinden vacatures advocaat stagiaire

2Het kan in deze tijd lastig zijn voor hbo studenten om een goede stage plaats te vinden. Veel bedrijven hebben juist gekort op werknemers en willen er dus geen nieuwe mensen er meer bij hebben. Maar maak je geen zorgen advocatenjuristen is een platform waar je nu een stage plaats kan vinden. Dit is een website waar beschikbare vacatures advocaat stagiaire voor hbo studenten op komen te staan. Mijn broertje is al heel lang op zoek naar een juridische functie en door deze website had hij er eindelijk een gevonden.1

Hij haalde goede cijfers op school en dat kon die laten zien

Het mooie aan deze website is dat je je eigen profiel aanmaakt. Hier kan je je eigen informatie toevoegen. Wie je bent, wat je doet, hoeveel ervaring je hebt en dergelijke. Aangezien mijn broertje het heel erg goed doet op school heeft hij zijn cijferlijst op zijn pagina gezet. Na dat hij dit gedaan had kreeg hij al snel telefoontjes van bedrijven die hem wilde hebben. Erg handig dus zon website met vacatures advocaat stagiaire. Nu een aantal maanden later is mijn broertje nog steeds in dienst bij dit bedrijf en hij krijgt waarschijnlijk ook nog een contract.

Top voor iedereen

Ben jij opzoek naar een leuke bijbaan, baan of stage plek dan raad ik het je zeker aan om een profiel te maken. Zodoende vindt jij misschien ook wel je droombaan als bijvoorbeeld advocaat!