Veiligheidsproducten voor een veilige werkomgeving!

veiligheidsproducten

veiligheidsproductenPas geleden had ik het met een klant over veiligheidsproducten. Hij vertelde me dat dit voor elk bedrijf anders is maar dat ze er wel moeten zijn. Er is namelijk regelmatig een keuring en hier was zijn bedrijf voor gezakt. Hij moest daarom veiligheidsproducten kopen maar hij had geen idee waar hij dit kon doen. Hij is daarom het internet opgegaan en hier las hij veel positiefs over Dupa.

Dupa is een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is en hier wilde hij wel mee in zee gaan. Uiteindelijk hadden zij alle producten die hij nodig had. Hij bestelde deze en inmiddels is zijn werkomgeving goedgekeurd. Dit is natuurlijk ook wel een fijn idee voor de werknemers en dit zorgt ervoor dat je bedrijf ook weer als beter bekent komt te staan. Ik vroeg me af of ik ook bepaalde producten niet op kantoor had. Ik wilde natuurlijk wel dat het bij mij op kantoor zo veilig mogelijk zou zijn. Ik wilde mijn werknemers een bepaalde zekerheid geven en daarom heb ik ook maar een kijkje op de website genomen.

veiligheidBlij met mijn keuze!producten

Op de website las ik al snel dat een aantal producten noodzakelijk zijn voor mijn branche. Ik heb deze daarom besteld en dit was een goed idee. Ik heb nu alles om ervoor te zorgen dat mijn werknemers en ik kunnen werken in een veilige werkomgeving. Dit is een erg fijn idee en hier zijn mijn werknemers mij ook best wel dankbaar voor.