Verhoog de impact van jouw merk met dubbelzijdige ledframes

Wil je jouw merk echt laten opvallen op beurzen of in je winkel? Overweeg dan eens om dubbelzijdige ledframes te gebruiken. Deze frames zijn niet alleen heel modern en aantrekkelijk om te zien, maar ze zorgen er ook nog eens voor dat jouw merk van beide kanten goed zichtbaar is. Hierdoor trek je nog meer de aandacht van potentiële klanten.

Hoe werken dubbelzijdige ledframes?

Een dubbelzijdig ledframe bestaat uit twee losse frames die aan elkaar zijn bevestigd. In elk frame zit een LED-verlichtingssysteem dat ervoor zorgt dat jouw boodschap of afbeelding goed zichtbaar is, zowel overdag als ’s avonds. De frames zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen, dus er is altijd wel een variant die past bij jouw merk en wensen.

Een groot voordeel van dubbelzijdige ledframes is dat je van beide kanten van het frame jouw boodschap kunt tonen. Hierdoor valt jouw merk extra op en is het vanuit meerdere hoeken goed zichtbaar. Dit kan vooral handig zijn op beurzen waar jouw stand bijvoorbeeld aan een doorgaande route ligt en je graag van beide kanten op wilt vallen. Maar ook in een winkelomgeving kan een dubbelzijdig ledframe goed van pas komen, bijvoorbeeld als je graag een boodschap wilt communiceren die vanuit beide kanten van de winkelstraat goed zichtbaar is.

Wanneer je kiest voor dubbelzijdige ledframes van hoge kwaliteit, weet je zeker dat jouw merk er echt uitspringt. De frames hebben namelijk heldere en kleurrijke LED-verlichting die zorgen voor een extra krachtig effect. Bovendien zijn de frames duurzaam en kunnen ze langdurig gebruikt worden.Overweeg dus zeker om te investeren in dubbelzijdige LED frames van hoge kwaliteit voor jouw merk. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of ben je benieuwd naar de prijzen? Neem dan contact op met een expert en ga er direct mee aan de slag.