Verschillende wikkelmachines

wikkelmachines

Ons bedrijf was op zoek naar goede wikkelmachines, die ons met het proces konden helpen. Nu was er een aparte afdeling in het leven geroepen om de producten die van onze lopende band afkomen in te pakken. Maar dat was best wel een hele productie om dat allemaal op tijd klaar te hebben. Daarom hebben wij besloten om hier machines in te zetten om deze klus uit handen te nemen. Nu gaat het hele proces, van flessen vullen en inpakken geheel automatisch. Alleen moet de pallets nu wel weg gezet worden door een heftruck. Wij zijn zeer tevreden over de machines die wij via Jorni Machines & Parts Internationaal hebben gekocht. wikkelmachines

Goed geregeld

Vanaf de eerste dag dat er in ons bedrijf de wikkelmachines werden gebracht en geïnstalleerd, is onze productie er flink op vooruit gegaan. De mensen die eerst met de inpak klus waren belast, zijn nu ingezet op een andere afdeling binnen ons bedrijf.

Ben jij ook nieuwsgierig wat Jorni Machines & Parts Internationaal allemaal te bieden heeft, kijk dan eens op hun website. Hier zie je verschillende mogelijkheden, van lamineermachines, spraylaminating, klaplagers en zo kan ik nog wel even doorgaan.  Kom je er niet uit om een goede keuze te maken, neem dan persoonlijk contact met dit bedrijf op.