Visitekaartjes, maar dan net even anders!

Als je vaak reist voor zaken dan kan je erop vertrouwen dat in elk vakje van je kleding, koffers en mappen wel een visitekaartje doet. Je weet nooit wanneer je iemand tegen komt die jou kan helpen bij je zaken of misschien kan je zelfs een potentiële klant tegen. Het is dan jammer als je diegene alleen je telefoonnummer kan dicteren aangezien ze dit vast snel vergeten. Sommige mensen zullen tientallen visitekaartjes per dag van de hand doen, zonder er veel respons op te krijgen.

Kies dan ook voor visitekaartjes die op een unieke manier zijn ontworpen of kies andere producten in plaats van een visitekaartje. Ga je vaak met businesspartners golfen? Laat golfballen bedrukken met het logo en e-mailadres van je bedrijf. Het zijn kleine dingen maar als je dan met iemand aan de praat raakt kan je hem een golfbal geven in plaats van een businesskaart. Een stuk leuker en dan vooral hopen dat hij/zij deze bal niet gelijk gebruikt.

Rook je? In dit voorbeeld is dat perfect! Laat aanstekers bedrukken en neem die mee naar een congres of conferentie. Hoe vaak sta je niet buiten en wordt je benaderd door andere rokers voor een aansteker. Hierdoor kan je een kort praatje met ze maken en ze de aansteker gelijk meegeven.

Daarnaast hebben de meeste bedrijven bedrukte pennen, usb-sticks en keycords. Deze zijn altijd makkelijk om uit te delen en zeker op het moment dat iemand verlegen zit om een van deze artikelen. Het komt ze dan van pas en je hebt iets gegeven waar je gegevens op staan dat zij vaker gaan gebruiken.

Bij Maxilia kan je een heel divers aanbod van zakelijke producten laten bedrukken van aanstekers tot spelkaarten. Neem eens een kijkje in de webshop om te kijken of jij nog een ludieke manier kan vinden om je visitekaartjes te switchen voor een product. Gebruik deze eenvoudige manier om reclame te maken voor je bedrijf zonder er veel voor te betalen.