Waarschuwingstape voor mijn werkzaamheden

Waarschuwingstape

Waarschuwingstape Waarschuwingstape is iets wat ik dagelijks ongelofelijk veel gebruik en daarom vind ik het ook belangrijk dat het er leuk uitziet. Naast dat het er leuk uit moet zien, is het belangrijkste natuurlijk dat het opvalt. Zelf ben ik ongeveer 4 jaar geleden voor mezelf begonnen als schilder en sinds die tijd heb ik eigenlijk altijd gebruik gemaakt van een blaadje met handgeschreven tekst om mensen te waarschuwen. Toch vond ik dit er altijd een beetje saai uitzien, dus om die reden ben ik laatst op zoek gegaan naar iets wat ik kon personaliseren. Het logo wat ik voor mijn onderneming heb, vind ik zelf heel erg goed gelukt. Die zou ik dan ook graag terug laten komen, dus ik moest een plek vinden waar ik dit kon laten doen in full-colour. 

Het allerbeste waarschuwingstape

Waarschuwingstape

Uiteindelijk heb ik mijn waarschuwingstape gekocht bij Bedruktetapefabriek.nl. Dit is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het bedrukken van plakbare dingen, zoals tape. Dit is ook de reden dat ik hier mijn aankoop heb gedaan, want ik kreeg het gevoel dat zij goede kwaliteit leverden. Dat ik hierin gelijk had, bleek toen ik mijn pakket binnen kreeg. Ik ben gegaan voor 72 rollen, maar de volgende keer ga ik er zeker nog meer aanschaffen. Het is hier namelijk zo dat je kwantumkorting krijgt. Dit betekent dat je minder per stuk betaalt wanneer je in 1 keer meer aanschaft. Ik weet zeker dat ik dit de komende jaren nog nodig ga hebben, dus een voorraad hebben kan nooit kwaad.

Het werkt erg goed

Het fijne aan dit opvallende waarschuwingstape is dat mensen het veel eerder zien dan voorheen. Daardoor heb ik ook nog niet meegemaakt dat er iemand per ongeluk tegen een geverfd stuk aanliepen of stonden. Dit maakt mijn werk een stuk makkelijker en dat is natuurlijk ook wat waard!