Wat ben ik blij met incasso no cure no pay

Ik ben echt blij met de mogelijkheid van incasso no cure no pay. Zo ben ik de eigenaar van een auto verhuurbedrijf. Bij ons kan je werkelijk allerlei soorten auto’s huren, ook campers behoren tot de collectie. Voor een tijd terug kwam er een gezin op zoek naar een camper, ze wilden een rondreis gaan maken en de camper voor twee maanden huren, niks bijzonders aan. En na alle papieren in orde te hebben gemaakt kwamen ze een week later de camper ophalen. Natuurlijk is het gebruikelijk om een voorschot bedrag te betalen, de rest van de huurperiode wordt altijd aan het einde van de huurperiode verrekend. De maanden verstreken, en het was tijd om de camper weer in te leveren, alleen op de dag van inlevering verscheen eer geen camper, kreeg wel een telefoontje of ze de camper nog een week langer mochten huren, ook dat was geen probleem. Na een week kregen we dan eindelijk de camper terug, omdat het bedrag wat open stond zo groot was werd er afgesproken om de rekening op te sturen. Meerdere herinneringen en zelf het inschakelen van het incassobureau Bill hebben er niet voor kunnen zorgen dat ik mijn geld kreeg. Omdat de incasso no cure no pay was heb ik mijn geld terug gekregen van het incassobureau, helaas het andere geld van de huur van de camper heb ik tot op de dag van vandaag niet terug gekregen.  incasso_keurmerk-1

Geen enkele reactie

Ook door inschakeling van de politie heb ik nog geen enkele reactie mogen ontvangen, ook de politie staat steeds voor een dichte deur. 0502032145_154_vordering-indienen