Wil je gebruik maken van de nieuwste soort lockers? Met de smart lockers zit je voorlopig goed!

locker 5

In de tijd waarin we leven worden er steeds meer ontdekt en ontwikkeld. Dit geldt zowel voor technologieën als voor producten en diensten. Hierdoor kunnen we ook steeds meer waardevollere producten aanschaffen. Maar deze eigendommen willen we wel veilig bewaard hebben. Dit gebeurt thuis al vaak, maar je wil dit ook op de werkvloer of bijvoorbeeld in het zwembad hebben. Deze zekerheid kan dan ook gegeven worden met de smart lockers, wie voorop loopt als het gaat over lockers.

Afstemming op jouw gebruikers

Zoals net al is gezegd leven we in een tijd met steeds meer vernieuwingen. Het is daarom ook belangrijk om hierin mee te gaan in alle aspecten. Hierdoor vindt er ook een veranderde opberg behoefte plaats. Het voordeel van deze smart locker is groot, want de beheersen zichzelf waarin jij als eigenaar ervan de randvoorwaarden creëert. Daarin kan je verschillende dingen bepalen, zoals hetgeen dat iedere gebruiker ook daadwerkelijk één locker tot zijn of haar beschikking heeft om zo de bezetting te kunnen optimaliseren. Verder kan je ook wat doen met de gebruiksduur of tijd. Als een locker dan boven een bepaalde tijd komt waarin die gesloten is, kan die worden vrijgegeven. Hetzelfde geldt voor een bepaalde tijd van bijvoorbeeld 00:00. De smart locker zijn voorzien van elektronische sloten, dit wil zeggen dat ze via netstroom of batterij worden aangedreven. Via het netstroom kan je middels een app de lockers openen en weer sluiten. Waarbij de batterijversie je een druppel, badge of pincode geeft.

In verschillende maten

De smart lockers zijn er in verschillende maten, namelijk de kleine kluisjes die geschikt zijn voor waardevolle spullen zoals een telefoon of iets dergelijks. En de garderobekasten om ook kleding in op te bergen. Dit is afhankelijk van jouw wensen en/of die van jouw klant.