Zwenkwieltjes kopen doet u bij FixMetaal!

Zware voorwerpen tillen kan nog wel eens een aanslag op uw rug geven en schuiven van zware objecten kan uw vloer wel eens goed beschadigen. Daarom heeft FixMetaal daar een oplossing voor u op gevonden! Met zwenkwieltjes kunt u heel makkelijk uw zware objecten verplaatsen zonder dat uw rug hiervan zeer gaat doet of dat uw vloer krassen of beschadigingen krijgt. Ook is het mogelijk om uw voorwerpen te laten rusten op deze wieltjes zodat u deze niet telkens er af en er op hoeft te doen.

Ruim assortiment

FixMetaal heeft een ruime keuze aan zwenkwieltjes. Denk hierbij aan rubberwielen, steigerwielen en meubelwielen. Daarnaast kunt u hier ook uitstekend terecht voor bolderkarwielen en steekwagenwielen. En het mooie is dat u de wieltjes zelf kan vervangen zonder dat u hiervoor wetenschappelijke kennis nodig heeft of dat u een compleet nieuwe kruiwagen, steekwagen of meubel hoeft aan te schaffen. Naast wieltjes heeft FixMetaal nog meerdere dingen die zij aanbieden, ook voor buizen en buiskoppelingen bent u hier aan het juiste adres. Deze buiskoppelingen zijn beschikbaar in staal en aluminium in elke gewenste lengte en zes verschillende buisdiameters. Ook zijn er steigerframes te koop en de toebehoren hiervan! Daarom heeft u genoeg redenen om hier eens een kijkje te gaan nemen!

Eigen ervaringen

Omdat ik zelf hier ook wel eens mijn spullen haal kan ik u precies vertellen dat dit een geweldig bedrijf is die kennis heeft van de producten die zij aanbieden. U kan altijd uw vraag indienen waar u een goed antwoord op krijgt.