Belettering Terneuzen

Een tijdje geleden besloot ik om eens goed naar mijn pand te kijken een ding viel mij erg op en dat was de saaie voorruiten van mijn café. Zodoende kwam ik op het idee om de ramen te gaan opfleuren. De vraag was nu alleen hoe ik dit zou moeten gaan doen. Na dat ik om me heen keek zag ik dat er veel gedaan werd door middel van stikkers op ramenMet deze gedachte nam ik een kijkje op het internet. Via het internet kwam ik terecht op de website van Belettering Terneuzen. Dit bleek zeer betaalbaar te zijn en ook nog eens effectief. 

De website!

Eenmaal aangekomen op de website zag ik dat dit een hele goedkope vorm te zijn van promotie. Het was ook nog eens snel te bestellen en gemakkelijk aan te brengen. De stijl mag je ook nog eens zelf uitzoeken hierdoor heb je een heel breed assortiment als het ware.

Besteld!

Ongeveer anderhalve week na bestelling werden de letters geleverd door Belettering Terneuzen. Ik haalde het pakket uit elkaar en daar zaten de letters in die ik zo kon opplakken. Ze zien er hartstikke mooi uit en ook is de stof waarvan het gemaakt is van top kwaliteit. Natuurlijk heb ik de letters gelijk op de ramen geplaatst. En ik moet zeggen dat mijn pand er sinds dien er heel goed uitziet. Het is gewoon wat uitnodigender dan voorheen.