“vlaggen bestellen doe je hier” trok mijn aandacht!

VL_Logo-2015_bm-nieuw

VLAGGENLEVERANCIER_BANNIER-150x150Mijn winkel heb ik een jaar geleden geopend. Als kledingwinkel is het moeilijk om goed te draaien, maar ik heb toch het risico durven nemen. Het pand waarin mijn winkel is gevestigd is heel erg ruim van binnen, maar de gevel valt niet zo heel erg op. In het begin heb ik geprobeerd om met stickers op de ramen op te vallen, maar ik hoorde van veel mensen dat zij de winkel nog nooit eerder hadden gezien. Voor mij was dit genoeg reden om op zoek te gaan naar een goede oplossing.

Vlaggen

Op het internet zag ik “vlaggen bestellen doe je hier” staan. Uit nieuwsgierigheid heb ik op de website gekeken en daardoor kreeg ik een goed idee. Aan de gevel van de winkel wilde ik twee vlaggen hangen die er voor zouden zorgen dat de winkel goed op zou vallen.

Beachvlag-SuperB_XL5Via de website kon ik heel erg makkelijk de vlaggen ontwerpen en bestellen. De kosten van de vlaggen waren ook niet eens zo hoog en dat vond ik wel het proberen waard.

Toen de vlaggen binnenkwamen heb ik gelijk de vlaggen opgehangen. De winkel kreeg door de vlaggen een hele andere uitstraling en het was precies wat ik wilde hebben.

De eerste week merkte ik dat er al veel meer mensen de winkel inkwamen. Van veel mensen hoorde ik weer dat het de eerste keer was in de winkel, maar de vlaggen vielen zo erg op dat mensen besloten om een kijkje te nemen.

Gelukkig zag ik de advertentie met “vlaggen bestellen doe je hier”!