Een BHV cursus volgen voor mijn werk

BHV cursus volgen

Een BHV cursus volgen heb ik moeten doen voor mijn werk. Tijdens de vergadering ben ik gevraagd of ik dit wil doen. Dit moet je natuurlijk niet afslaan want hier kun je ook privé wat aan hebben. Wanneer er een ongeval heeft plaatsgevonden, dan is het van levensbelang dat je weet wat je in deze situatie moet doen. Als je een verkeerde handeling toepast dan kan het slachtoffer misschien wel meer schade oplopen. 

Omdat ons bedrijf gaat splitsen en er dus twee locaties komen vanwege een uitbreiding, ben ik samen met twee collega’s drie dagen naar G4S veiligheidstrainingen geweest voor het volgen van de opleiding. Dit was erg leerzaam en vooral heel duidelijk.

BHV cursus volgen

Het is toch een kleine moeite om jezelf te laten trainen als hulpverlener?

Toen ik samen met mijn collega’s de BHV cursus aan het volgen was, hebben wij hier veel over gesproken en wij zijn het er samen over eens, dat dit echt onmisbaar is. Zowel voor het werk als privé. Er gebeuren zoveel ongevallen in ons drukke bestaan. Vanaf nu kan ik direct de juiste handelingen toepassen omdat er tijdens de opleiding ontzettend veel verschillende situaties zijn behandeld. 

Daarom ben ik op het idee gekomen om deze aanrader te delen met de lezer van dit blog. Neem zelf maar eens een kijkje op de website en schrijf je in. Dit bedrijf is gevestigd op vele locaties binnen Nederland. Het is eigenlijk een kleine moeite om jezelf te trainen als hulpverlener.

BHV cursus volgen