Rolsteiger aanschaffen om veilig te werken

Rolsteiger

Onlangs moest ik voor mijn werkgever op zoek naar een nieuwe rolsteiger. Als schildersbedrijf is het belangrijk om veilig te werken. Ik en mijn collega’s werken namelijk vaak in de hoogte en dan is het belangrijk dat wij veilig kunnen staan. Nu heeft mijn werkgever onlangs een keuring gehad en nu blijkt dat de steigers waar wij mee werken niet meer voldeden aan de veiligheidseisen. Daarom moesten er nieuwe steigers gaan komen die wel voldoen aan de veiligheidseisen. Zo ben ik op het internet gaan zoeken naar een betrouwbaar bedrijf die dit product verkoopt. Zo kwam ik terecht op de website van: VDSTEENXXL.

Rolsteiger

Rolsteiger wat voldoet aan de veiligheidseisen

Dit bedrijf heeft een groot assortiment aan verschillende veiligheidsproducten. Deze onderneming heeft een fysieke winkel en ook een online webshop. Ik heb even rondgekeken in de webshop en vond daar de Lockhard alulift rolsteiger. Deze steiger leek mij wel een goede product. Het is zeer gebruiksvriendelijk omdat hij zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Het is gemaakt van kwalitatieve materialen en voldoet aan de veiligheidseisen. Daarnaast is het ook nog een makkelijk op te zetten, zelf door één persoon. Dat is toch echt ontzettend handig en praktisch. Zo hoeven wij niet meer te klimmen en te klauteren.

Rolsteiger

Snelle Levering

De producten bij dit bedrijf zijn uit eigen voorraad leverbaar. Ook hebben zij een eigen transportservice. Daardoor kunnen zij de producten ook snel leveren. Dit was voor ons heel erg fijn, omdat de steiger waar wij nu mee werkte natuurlijk niet meer voldeed aan de eisen. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe rolsteiger. Het werken gaat nu veel beter en veiliger. Ook is het mogelijk om bij dit bedrijf materialen en gereedschappen te laten keuren. Dit bedrijf heeft namelijk ook een keuringsdienst. Neem eens kijkje op de website voor de mogelijkheden.