Een dozijn autostickers kopen

Tijd om het groots aan te pakken, ik ga een dozijn autostickers kopen. Ik heb momenteel 20 mensen in dienst en meer dan de helft rijdt dagelijks met mijn auto’s door Nederland heen om klanten op te zoeken. Hoe geweldig is het als deze auto’s straks voorzien zijn van een eigen logo. Ik denk dat dit naast professionaliteit ook meer reclame gaat opleveren. Ik ben een snelgroeiend bedrijf en doe er natuurlijk alles aan om dit nog net iets meer te bevorderen.

Stickers, stickers, stickers

De stickers zijn er natuurlijk in alle vormen en maten. Dat is erg mooi, want mijn auto’s zijn dat ook! Ik ben nu nog in overleg. Omdat ik zelf niet zoveel verstand heb van echt design en maat, wil ik goed advies krijgen. Ik zit nu bij een naar mijn mening uitstekend bedrijf die me tot dusver al ontzettend heeft geholpen. Ik wil natuurlijk hetzelfde logo, maar misschien kan ik variëren in verschillende kleuren en teksten.  Mijn medewerkers helpen mij waar nodig en vinden het alleen maar leuk om te groeien. Ze komen ook vaak met hele goede ideeën, wat ik erg fijn vind, want ik word daar weer van geïnspireerd. Uiteindelijk wil ik de internationale markt op, omdat dit uitstekend bij het bedrijf past. Maar niet te groot dromen: gewoon gestaag doorgaan, dan komt het allemaal vanzelf op je af.